saas balen, zwitserland: residence edelweiss

Saas balen, Zwitserland: Residence Edelweiss

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Residence EdelweissNet even buiten Saas Balen vind je een kleinschalig park met diverse chalets. Dit chalet beschikt over 2 slaapkamers en is geschikt voor een gezin van maximaal 6 personen. Het park is huisdiervriendelijk, je mag maximaal 1 huisdier meenemen. Het chalet beschikt over een eigen entree (enkele treden omhoog) en een tuintje met tuinmeubelen. Je vindt op het park een receptie en een bar.

In het centrum (600 m) vind je supermarkten en restaurants. De skilift ligt op 2,5 km afstand van het vakantiepark. Nieuw vanaf de zomer 2012 is een elektronische gastenkaart, die je gratis toegang geeft tot alle kabelbanen in het Saasdal, Metro Alpin, en de lijnbussen. Deze gastenkaart is ter plaatse verplicht af te nemen en geldig voor de zomer. Zo kun je het gehele wandelgebied van het Saasdal ontdekken.

Het chalet is eenvoudig ingericht en beschikt over een woonkamer, een open keuken en een badkamer. Er is parkeergelegenheid aanwezig op het vakantiepark.

Meer informatie: Saas balen, Zwitserland: Residence Edelweiss

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.