lenk, zwitserland: salvisberg

Lenk, Zwitserland: Salvisberg

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: SalvisbergDit mooie, deels uit hout bestaande huis Salvisberg ligt aan een rustige weg, aan de rand van het levendige bergdorp Lenk. Het appartement ligt op de begane grond en wordt omringd door hoge bergen, zoals de Wildstuhl en de Wildhorn. Met 3 slaapkamers biedt de huisdiervriendelijke woning ruimte voor een gezin. De fraaie bergtoppen zijn vaak nog tot laat in het voorjaar bedekt met sneew. Langs de weg stroomt een beekje dat je hoort ruisen. Je woont aan het einde van het Simmental, 35 km van Gstaad en 60 km van Gruyéres. Een dagtrip naar het meer van Geneve of Grindelwald is prima te doen.

Deze woning heeft vanuit de woonkamer openslaande deuren naar een eigen terras met tuinmeubelen en een barbecue. De vriendelijke eigenares woont op de 1e etage. De woning is netjes en comfortabel ingericht. Je kunt tevens gebruikmaken van de grote ligweide die zich om het huis bevindt.

Meer informatie: Lenk, Zwitserland: Salvisberg

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.