les collons, zwitserland: chalet teychenne

Les collons, Zwitserland: Chalet Teychenne

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Chalet TeychenneHet chalet Teychenne ligt op 1700 m boven de zeespiegel, aan de grens van Les Collons. De grote en ruime woonkamer en eetkamer hebben toegang tot het balkon, van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op de omliggende Alpen en zelfs op de Matterhorn. Met 6 slaapkamers en 5 badkamers is het chalet groot genoeg voor 10 personen: ideaal voor meerdere gezinnen, stellen of een grote groep vrienden.

Het chalet ligt op 400 m van de skipiste. Het skigebied rond Les Collons maakt deel uit van het grote skigebied Les 4 Vallées. Het centrum ligt op 1 km van de woning. Er bevindt zich ook een openbaar zwembad op 6 km afstand.

Bij het chalet vind je een sauna, open haard en een bubbelbad. Hier zal je helemaal tot rust komen.

Een deel van de ter plaatse te betalen kosten wordt berekend per persoon, maar met een minimum van 6 personen per week. Energiekosten voor het opladen van elektrische of hybride auto's (indien mogelijk) worden apart berekend op basis van verbruik.

Meer informatie: Les collons, Zwitserland: Chalet Teychenne

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.