la tzoumaz, zwitserland: theo

La tzoumaz, Zwitserland: Theo

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: TheoEen leuk chalet met uitzicht op de Valais-vallei en de bergen. Op de begane grond vind je de open keuken, het eetgedeelte met een grote tafel en de gezellige woonkamer met fornuis. Boven zijn er 4 slaapkamers en de badkamer. Vanuit elk van de 2 1-persoonskamers is er toegang tot de mezzanine, die dient als een speelplaats. Er kunnen 6 personen verblijven: ideaal voor gezinnen, stellen of een groep vrienden.

Het chalet ligt 400 m van de gratis shuttle en 1500 m van het centrum van La Tzoumaz-station. In het centrum is er een kleine supermarkt, winkels, restaurants, een bank en een kinderdagverblijf. Je kunt ook met de kabelbaan omhoog en met de rodelbaan naar beneden.

Bij het huis vind je een terras waar je lekker kunt ontspannen. Ook huisdieren mogen mee op vakantie. De mezzanine heeft een steile ladder, gebruik is op eigen risico.

Energiekosten voor het opladen van elektrische of hybride auto's (indien mogelijk) worden apart berekend op basis van verbruik.

Meer informatie: La tzoumaz, Zwitserland: Theo

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.