scharnachtal, zwitserland: haus lüscher

Scharnachtal, Zwitserland: Haus Lüscher

Vakantiehuisje voor 3 personen

vakantiehuisje: Haus LüscherDe woning is mooi en rustig gelegen aan de rand van het dorp Scharnachtal, een kleine plaats in het Kandertal, even ten zuiden van Spiez aan de Thunersee. Het appartement heeft 1 slaapkamer en biedt ruimte voor 3 personen, ideaal voor een stel met een kind of 3 vrienden. Je beschikt over 2 terrassen, zowel op het oosten (ochtendzon) als op het westen (avondzon).

Vanuit hier ben je zo in Wallis met de autotrein vanuit Kandersteg naar Goppenstein. Binnen 30 minuten rijden bereik je het wandelgebied Oeschienensee, Interlaken en binnen een uur rijden ben je in Grindelwald. Een openbaar zwembad vind je op 8 km van het vakantieadres. De woning bevindt zich op de begane grond en is bereikbaar via een klein trapje. De inrichting is verzorgd en sfeervol. De lieve eigenaresse woont op de 1e etage. Er is een kinderbed en -stoel aanwezig. Op het gemeubileerde terras vind je tevens een barbecue. Het openbaar vervoer ligt op loopafstand (200 m).

Meer informatie: Scharnachtal, Zwitserland: Haus Lüscher

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.