la tzoumaz, zwitserland: ariana

La tzoumaz, Zwitserland: Ariana

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: ArianaVerblijf in ons smaakvol ingerichte appartement in La Tzoumaz op 1500 m hoogte, met gunstige ligging ten opzichte van de winkels en skiliften. Het appartement met 2 slaapkamers en een mezzanine is geschikt voor 5 personen en voorzien van een vrij uitzicht op de bergen.

La Tzoumaz is een dorp voor echte berg- en wintersportliefhebbers; het maakt deel uit van het skigebied Les 4 Vallées. Het skigebied van La Tzoumaz is direct aangesloten op de skiliften van Verbier en wie de weg kent, skiet aan het einde van de dag gemakkelijk terug naar huis. Geniet in de zomer van hiken, mountainbiken, tennissen, zwemmen, golfen of parapenten in de directe omgeving.

Ook in het voorjaar en de zomer leent dit kindvriendelijke appartement zich perfect voor het buitenleven. Je kunt genieten van de omgeving vanaf de balkons en er is een privégarage voor je auto. Je ski’s berg je op in de gedeelde skiberging in de kelder en in het washok staat een professionele wasmachine en droger.

Meer informatie: La tzoumaz, Zwitserland: Ariana

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.