habkern, zwitserland: haus habkern

Habkern, Zwitserland: Haus Habkern

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Haus HabkernVerblijf in dit luxueuze chalet in Habkern dat is voorzien van een privétuin en een mooie natuurrijke omgeving. Er zijn 2 slaapkamers waar 4 gasten in kunnen verblijven. Deze optie is ideaal voor gezinnen.

's Ochtends begin je met een frisse wandeling door het bos, dat op 500 m van het verblijf ligt. Op 1 km afstand vind je een supermarkt waar je een ontbijtje kunt scoren en ‘s avonds kun je gezellig dineren in 1 van de restaurantjes (200 m). Het centrum ligt op 1 km afstand.

Als je niet uit eten wenst te gaan, kun je in de keuken zelf een diner bereiden voor het hele gezelschap. Je kunt jezelf opfrissen in de badkamer, die is voorzien van onder andere een douche en een wastafel. Speciaal voor mindervaliden is een hellend pad naar de ingang gemaakt. De privétuin is ingericht met tuinmeubilair en in de woonkamer staat een TV.

De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 50 m van de accommodatie verwijderd.

Meer informatie: Habkern, Zwitserland: Haus Habkern

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.