riederalp, zwitserland: ramona ii

Riederalp, Zwitserland: Ramona II

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Ramona IIHet huis Ramona ligt boven op de Riederalp, 5 minuten lopen van het gondelstation. U bewoont de begane grond van dit ruime en comfortabele appartement, met een terras op het zuiden met een magnefiek uitzicht. Er zijn 3 slaapkamers en het appartement is ideaal voor een familie of vriendengroep. De Riederalp, ligt boven het dorp Morel, 8 km ten oosten van de stad Brig. Hierboven wacht een heus natuurgebied met vele wandelmogelijkheden. U vindt hier tevens een 9-holes golfbaan, winkels, een wellneshotel met zwembad, het VVV-kantoor en een bank. In de winter skiet u vanaf het huis zo de piste weer op en weer terug.

De woning is zeer verzorgd ingericht en met veel hout afgewerkt voor een sfeervol gevoel. Daarnaast heeft u een terras op het zuiden. U parkeert de auto beneden in het dal (CHF 7,- per dag) en gaat met bagage via de Riederalpbahn omhoog. Als u het gondelstaton uitkomt staan er bagagetransporteurs, deze brengen u tegen betaling naar de woning.

Meer informatie: Riederalp, Zwitserland: Ramona II

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.