riederalp, zwitserland: ramona ii

Riederalp, Zwitserland: Ramona II

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Ramona IIHet huis Ramona ligt boven op de Riederalp, 5 minuten lopen van het gondelstation. Je bewoont de begane grond van dit ruime en comfortabele appartement, met een terras op het zuiden en een magnefiek uitzicht. Er zijn 3 slaapkamers en het appartement is ideaal voor een familie of een vriendengroep. De Riederalp ligt boven het dorp Morel, 8 km ten oosten van de stad Brig. Hierboven wacht een mooi natuurgebied met vele wandelmogelijkheden op je. Je vindt hier tevens een 9-holes golfbaan, winkels, een wellnesshotel met een zwembad, het VVV-kantoor en een bank. In de winter ski je vanaf het huis zo de piste op en weer terug.

De woning is zeer verzorgd ingericht en met veel hout afgewerkt voor een sfeervol gevoel. Daarnaast heb je een terras op het zuiden. Je parkeert de auto beneden in het dal (CHF 7,- per dag) en gaat met bagage via de Riederalpbahn omhoog. Als je op het gondelstaton uitkomt, staan er bagagetransporteurs. Deze brengen je tegen betaling naar de woning.

Meer informatie: Riederalp, Zwitserland: Ramona II

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.