vrchlabí, tsjechië: milan

Vrchlabí, Tsjechië: Milan

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: MilanHet vrijstaande huis met een tuinzwembad en een sauna ligt aan de rand van de stad Vrchlabí. Het huisdiervriendelijke vakantiehuis beschikt over 2 slaapkamers en is ideaal voor een familie.

´s Zomers kan je in het nabije Reuzengebergte gaan wandelen of het dierenpark in Dvur Králové bezoeken, er is ook een mooi openlucht zwembad in Vrchlabí zelf. ´s Winters is er een aantal skigebieden in de omgeving voor gevorderde skiërs (Herlíkovice, Špindleruv Mlýn, Cerná hora) maar ook voor beginners (Bubákov of Knežický vrch).

Het huis beschikt over een grote, omheinde en goed verzorgde tuin met een tuinzwembad. Bij goed weer kan je lekker op het terras gaan zitten, er is ook een barbecue en een trampoline en een schommel voor kinderen. Je kunt ook gebruikmaken van een garage, de 2e auto mag naast het huis worden geparkeerd.

Meer informatie: Vrchlabí, Tsjechië: Milan

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.