wildemann, duitsland: spiegeltal

Wildemann, Duitsland: Spiegeltal

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: SpiegeltalDit gezellige appartement ligt in Wildemann, in Duitsland. Er zijn 2 slaapkamers die aan 5 mensen een slaapplek bieden, perfect voor een vakantie met het hele gezin. Daarnaast is het toegestaan om een huisdier mee te nemen. Vlak langs het appartement stroomt een rivier.

Wildemann is het kleinste van de zeven bergdorpen in de Oberharz, maar door de ideale ligging aan de Harzhochstra├če bent u snel bij diverse aantrekkelijke bezienswaardigheden en attractieparken zoals de Iberger druipsteengrot, het klokkenmuseum, mijnbouwmuseum, Braunlage, Wernigerode en nog veel meer. Ook vindt u er rust en ontspanning tijdens wandelingen en tochten door de uitgestrekte bossen in de regio. Het appartement is gelegen op de 1e etage en alles wat u nodig heeft, is aanwezig. De keuken is uitgerust met een oven en een koffiezetapparaat en er is een gezellige zithoek. Op uw eigen terras kunt u heerlijk van de zon en het uitzicht genieten. Een kinderbed en kinderstoel zijn aanwezig.

Meer informatie: Wildemann, Duitsland: Spiegeltal

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.