medebach, duitsland: ecolodge sauerland 2

Medebach, Duitsland: EcoLodge Sauerland 2

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: EcoLodge Sauerland 2Dit houten vakantiehuis bij Medebach heeft 4 slaapkamers. Het is ideaal voor een familievakantie. Rondom het huis is een prachtig terras waarop je kunt genieten van de rust en ruimte.

Je verblijft op zo'n 2 km van Medebach. Medebach ligt tussen de bekende plaatsen Winterberg en Willingen en wordt vanwege het fijne klimaat en mooie landschap ook wel het "Toscane van het Sauerland genoemd". In de omgeving kun je diverse sportieve activiteiten ondernemen, zoals mountainbiken, wandelen, skiƫn, langlaufen, zomerrodelen, winterrodelen, klimmen, paardrijden en vissen. In Medebach vind je ook meerdere supermarkten en restaurants.

Het energiezuinige huis is geschikt voor maximaal 8 personen. Op de 1e verdieping vind je onder andere de heerlijke sauna. Het huis staat op een groot grondstuk en biedt je een prachtig weids uitzicht. Zelfs de bergen kun je zien. Een ideale plek om even helemaal weg te zijn en op adem te komen.

Meer informatie: Medebach, Duitsland: EcoLodge Sauerland 2

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.