ramscheid, duitsland: morgenwald family

Ramscheid, Duitsland: Morgenwald Family

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Morgenwald FamilyIn de heuvels en bossen van de Duitse Eifel ligt vakantiewoning Morgenwald Family. Dit huis is een warme familiewoning, die ruimte biedt aan groepen tot 8 personen. Het ligt op de begane grond en de 1e verdieping. In 2019 is het huis grotendeels gerenoveerd en gemoderniseerd. U vindt er 4 slaapkamers met boxspringbedden. Huis Morgenwald ligt in Ramscheid, een dorpje dat bestaat uit een kerkje, een paar boerderijen en woonhuizen. Vanuit het huis zijn prachtige wandelingen of fietstochten te maken. Het enige dat u tegenkomt zijn herten, vossen, roofvogels en ander wild. In de zomer kunt u zwemmen en zeilen in de stuwmeren. In de winter vindt u op 2 km het skigebied Weisser Stein. Aken, Bonn, Monschau en Keulen bereikt u binnen een uur met de auto.

De tuin is ruim, ligt beschut en heeft een aantal fruitbomen. Er staat een hek omheen, zodat kinderen en honden vrijuit kunnen spelen.

Indien gewenst is een opgemaakt babybedje beschikbaar.

Meer informatie: Ramscheid, Duitsland: Morgenwald Family

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.