bernau-innerlehen, duitsland: wannenhof

Bernau-innerlehen, Duitsland: Wannenhof

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: WannenhofDit prachtig en mooi ingerichte appartement ligt in Innerlehen, in het zuidelijke Zwarte Woud. Het huis heeft een fascinerend uitzicht op de brede vallei en de Alpen en ligt op een rustige, zonnige locatie. Het huis heeft een traditionele woonkamer, een prima keuken, 2 slaapkamers en een badkamer voor 4 personen. Het huis is vooral geschikt voor een gezin met 2 kinderen.

De stad Bernau ligt op een hoogte van 900 m, 12 km van de stad St. Blasien. Meer dan 100 km aan wandelpaden lopen door de vallei. Maar mountainbikers kunnen ook mooie tochten maken. Uitstapjes in de omgeving kun je maken naar de Schluchsee (12 km), Feldberg (15 km) en Freiburg (50 km). Zwitserland ligt op slechts 40 km afstand.

Een gemeenschappelijke tuin en speelweide met een barbecue maakt deel uit van het huis. Hier kan je heerlijk ontspannen.

Meer informatie: Bernau-innerlehen, Duitsland: Wannenhof

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.