zorge, duitsland: zorge im harz

Zorge, Duitsland: Zorge im Harz

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Zorge im HarzDit vakantiehuis heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen, ideaal voor een gezin. Het is gelegen in Zorge, in het mooie Harzgebied en omringd door bergen, bossen en weilanden. Ontdek hier de fascinerende natuur van Natuurpark Harz. In de winter kunt u langlaufen, rodelen en schaatsen op de ijsbanen van Bad Sachsa en Braunlage. In HohegeiƟ (5 km) bevindt zich een klein skigebied. Het kleine skigebied op de Wurmberg met kabelbaan, stoeltjeslift, sleeplift en rodelbaan heeft verlichte kunstsneeuwpistes. Maak een ritje met de 'Brockenbahn' van Wernigerode of Schierke naar Brocken (20 km), bezoek Goslar (40 km) of de vakwerkstadjes Wernigerode en Quedlinburg (30 km).

Het gezellige appartement bevindt zich op de begane grond. De voordeur is bereikbaar via een buitentrap. Maak het u gezellig in de woonkamer of geniet tijdens de warme uurtjes samen op het terras. In de tuin is een barbecue aanwezig. Er is WiFi in het huis en er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan.

Meer informatie: Zorge, Duitsland: Zorge im Harz

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.