boiensdorf, duitsland: villa seeheim - familienwohnung mit großem garten

Boiensdorf, Duitsland: Villa Seeheim - Familienwohnung mit großem Garten

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Villa Seeheim - Familienwohnung mit großem Garten Familieappartement in Boiensdorf tussen de Hanzestad Wismar (15 km) en de Oostzeekustplaats Rerik (11 km), in een villa op een prachtig, ongerept eiland in de Salzhaff.

Dit traditionele huis is geheel in oude stijl gerenoveerd en elke woonunit is gezellig ingericht. Alle appartementen zijn ingericht in een moderne landhuisstijl en beschikken deel over vrij uitzicht over het water. De appartementen hebben allemaal een eigen ingang.

Dit gezellige driekamerappartement ligt op de begane grond en biedt ruimte aan 4 personen en 1 baby. Hiertoe behoren 1 woonkamer, 1 compleet ingerichte keuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer met bad met douche en een toilet. Voor het huis vindt u een gezellig zitje. De mooie grote tuin is ideaal om te zonnen, relaxen en spelen. Voor de kleintjes is een speeltuintje. Het appartement ligt aan het water in de Wismarer Bucht. Naar het brede, fijne zandstrand aan de Oostzee (bijv. op het eiland Poel) is het ongeveer 6 km. Door het kleine plaatsje Stove (2 km) loopt de Oostzeefietsroute.

Meer informatie: Boiensdorf, Duitsland: Villa Seeheim - Familienwohnung mit großem Garten

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.