hansestadt wismar, duitsland: hoher damm hansestadt wismar

Hansestadt wismar, Duitsland: Hoher Damm Hansestadt Wismar

Vakantiehuisje voor 3 personen

vakantiehuisje: Hoher Damm Hansestadt WismarDit appartement in Wismar heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor een klein gezin. De accommodatie is centraal gelegen en beschikt zelfs over een wasmachine! De omgeving is ideaal voor een wandel of fietsvakantie.

In de buurt ligt een route die je langs het water naar het pittoreske dorpje Hoben leidt. Hier staan grote huizen met rieten daken in een groene omgeving. Het dorpje bevindt zich tussen de weilanden en ligt direct aan de zee. Plan ook een tripje naar de badplaats Bolthagen (25 km). Hier is een heerlijk zandstrand met een pier, een wandelpromenade en een kuuroord waar je even helemaal tot rust kunt komen. Of breng een bezoek aan de Hanzestad Wismar! De oude binnenstad staat sinds 2002 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, en is dus zeker de moeite waard.

Als het goed weer is, kun je na een lange dag even plaatsnemen op een van de stoelen die in de tuin staat. Als je met een klein kind op reis bent, kun je gebruikmaken van de kinderstoel en het kinderbed.

Meer informatie: Hansestadt wismar, Duitsland: Hoher Damm Hansestadt Wismar

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.