kröpelin kuhlungsborn, duitsland: ostseenähe

Kröpelin kuhlungsborn, Duitsland: Ostseenähe

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: OstseenäheDit vakantiehuis heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor 4 personen, ideaal voor een gezin met kinderen. Gelegen in het kleine stadje Kröpelin, tussen de kathedraalstad Bad Doberan (9 km) en het Oostzee-resort Kühlungsborn (10 km).

Het witte strand aan de Oostzee ligt op 8 km afstand. In het resort zijn goede winkels. Er zijn brede, witte stranden aan de Oostzee in de badplaatsen Kühlungsborn, Rerik en Heiligendamm 10 km, aan zee Warnemünde 22 km. Zeer populaire bestemmingen zijn de kathedraalstad Bad Doberan met de kathedraal of een bezoek aan het Frank Zappa-museum.

Het heeft 1 woonkamer, 1 keuken, 2 slaapkamers, 1 badkamer met douche en toilet. In de buitenruimte is een zonnig terras en een tuin om te zonnebaden en te ontspannen. Er is WiFi in het huis aanwezig en er is 1 parkeerplaats beschikbaar. De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is.

Meer informatie: Kröpelin kuhlungsborn, Duitsland: Ostseenähe

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.