warnemünde, duitsland: strandnahes appartement pension arielle warnemünde

Warnemünde, Duitsland: strandnahes Appartement Pension Arielle Warnemünde

Vakantiehuisje voor 2 personen

vakantiehuisje: strandnahes Appartement Pension Arielle WarnemündeDit leuke vakantiehuis is gelegen in Warnemünde. Het appartement is geschikt voor 2 personen, ideaal voor een stel. Het beschikt over een tuin en fietsenberging.

In Warnemünde zijn veel goede winkels, leuke cafés en gezellige restaurants. Maak gebruik van de vele sport- en recreatieve voorzieningen tijdensuw vakantie zoals een museum, minigolf, boot- en fietsverhuur, wellness- en beautystudio's, spa, tuin met openluchttheater, stadstour met een toeristisch treintje of fietstaxi en surfschool. Het zandstrand ligt op slechts 500 m. Dit zeer gezellige appartement is gelegen op de begane grond. Het appartement heeft een mooie gecombineerde woon-/slaapkamer met een volledig uitgeruste keuken en een badkamer met douche en toilet. Een mooie outdoor zithoek met comfortabele tuinmeubelen nodigt u uit om te ontspannen.

Meer informatie: Warnemünde, Duitsland: strandnahes Appartement Pension Arielle Warnemünde

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.