zierow, duitsland: greta

Zierow, Duitsland: Greta

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: GretaDit gezellige vakantiehuis ligt op een groot perceel in het kleine stadje Landstorf. Het gezellige 3-kamervakantiehuis is verdeeld over 2 verdiepingen en biedt plaats aan 4-6 personen. Op de begane grond bevindt zich 1 comfortabele woon- en eetkamer, 1 aparte keuken en 1 gastentoilet. Boven zijn 2 aparte slaapkamers en 1 badkamer. Het huis is geschikt voor gezinnen of vriendengroepen.

Zierow ligt tussen de Hanzestad Wismar (8 km) en de Oostzee Boltenhagen (15 km). Het strand ligt op slechts 900 m afstand. In Zierow is een kleine winkel (900 m). In G├Ągelow (4 km) heeft u de keuze uit verschillende supermarkten in een groot winkelcentrum. Het natuurlijke strand van Eggerstorfer ligt op 800 m. U kunt het water te voet of met de fiets bereiken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het beschutte en zonnige terras, waar u kunt genieten van een heerlijk ontbijt of 's avonds kunt barbecue├źn. Op het terrein is voldoende ruimte om te spelen, te hangen en te ontspannen.

Meer informatie: Zierow, Duitsland: Greta

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.