klütz, duitsland: stadthaus klütz xl

Klütz, Duitsland: Stadthaus Klütz XL

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Stadthaus Klütz XLDit zijn 3 gerenoveerde appartementen op een rustige locatie in het hart van Klütz. De appartementen I en II bevinden zich op de begane grond, het appartement III op de bovenverdieping. In de 3 appartementen kunnen maximaal 6 personen verblijven: ideaal voor meerdere gezinnen of een groep vrienden. In totaal beschikt u over 3 woonkamers, 3 slaapkamers, 3 keukens en 3 badkamers. Het is slechts 3 km naar het goed onderhouden zandstrand van Boltenhagen: het is zeer gemakkelijk te bereiken met de fiets. In Klütz heeft u de keuze uit verschillende supermarkten. Direct op de markt, op slechts een paar meter van uw vakantiehuis, zijn ook gezellige restaurants en andere kleinere winkels.

In de tuin is een gezellige zithoek met de mogelijkheid om te grillen. Hier kunt u genieten van een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn!

Meer informatie: Klütz, Duitsland: Stadthaus Klütz XL

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.