zweedorf, duitsland: kleintierbauernhof mit fernblick-terrasse

Zweedorf, Duitsland: Kleintierbauernhof mit Fernblick-Terrasse

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Kleintierbauernhof mit Fernblick-TerrasseBezoek deze gezellige vakantiewoning in Bastorf die is voorzien van een mooie tuin. Je kunt hier met 4 personen verblijven in 2 slaapkamers. Deze optie is ideaal voor gezinnen.

Begin de ochtend met een frisse wandeltocht door het bos, dat op 2,5 km van de accommodatie te vinden is. Vervolgens kan je de dagelijkse benodigdheden kopen in de supermarkt 5 km verderop. Op 15 km afstand kan je een balletje slaan op de golfbaan.

De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een wastafel. Als je een avond niet uit eten wenst te gaan, kan je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. De kinderen kunnen zich vermaken op de trampoline, op de speeltoestellen of in de zandbak.

Met de auto kun je gemakkelijk reizen naar de verschillende mooie bezienswaardigheden in de omgeving van deze accommodatie. Het dichtstbijzijnde treinstation vind je op 6 km afstand.

Meer informatie: Zweedorf, Duitsland: Kleintierbauernhof mit Fernblick-Terrasse

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.