medebach, duitsland: ferienwohnung lichte

Medebach, Duitsland: Ferienwohnung Lichte

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Ferienwohnung LichteDit gezellige appartement ligt op de begane grond van een oude 18e eeuwse boerderij in Wissinghausen, een kleine wijk van Medebach. De woning heeft 2 slaapkamers en is ideaal voor een gezin. Hier in Hochsauerland kunt u ontspannen genieten van de mooiste dagen van het jaar. In zomer en winter is het Sauerland een paradijs voor natuurliefhebbers. De langeafstandswandelpaden Rothaarsteig en Höhenflug-Weg lopen in de directe omgeving van het appartement. In de winter zijn de skicentra Willingen en Winterberg snel bereikbaar en bieden voor elk wat wils een aantrekkelijk skiplezier. Suggesties voor uitstapjes in de omgeving zijn Aventura-Spielberg, klimwoud, zomerrodelbaan, wildpark, Diemelsee en Edersee.

Op het overdekte terras met barbecue geniet u van het uitzicht op de omgeving. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de tuin, waar u tevens een schommel en een glijbaan vindt. Openbaar vervoer vindt u al op 100 m en het dichtstbijzijnde treinstation vindt u op 11 km afstand.

Meer informatie: Medebach, Duitsland: Ferienwohnung Lichte

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.