medebach, duitsland: ferienwohnung lichte

Medebach, Duitsland: Ferienwohnung Lichte

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Ferienwohnung LichteDit gezellige appartement ligt op de begane grond van een 18e-eeuwse boerderij in Wissinghausen, een kleine wijk van Medebach. De woning heeft 2 slaapkamers en is ideaal voor een gezin. Hier in Hochsauerland kun je genieten van de mooiste dagen van het jaar. In zomer en winter is het Sauerland een paradijs voor natuurliefhebbers. De langeafstandswandelpaden Rothaarsteig en Höhenflug-Weg lopen in de directe omgeving van het appartement. In de winter zijn de skicentra Willingen en Winterberg snel bereikbaar en bieden aantrekkelijk skiplezier. Suggesties voor uitstapjes in de omgeving zijn Aventura-Spielberg, het klimwoud, een zomerrodelbaan, een wildpark, de Diemelsee en de Edersee.

Op het overdekte terras met een barbecue geniet je van het uitzicht op de omgeving. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de tuin, waar je tevens een schommel en een glijbaan vindt. Openbaar vervoer vind je al op 100 m en het dichtstbijzijnde treinstation is op 11 km afstand.

Meer informatie: Medebach, Duitsland: Ferienwohnung Lichte

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.