burggen, duitsland: pfaffenwinkel

Burggen, Duitsland: Pfaffenwinkel

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: PfaffenwinkelDit charmante vakantiehuis ligt in Tannenberg, in Duitsland. Er is 1 slaapkamer en in de woonkamer staat nog een slaapbank. In totaal kunnen er 4 mensen overnachten, ideaal voor een gezinsvakantie. Bovendien is het toegestaan om 3 huisdieren mee te nemen. Het huis ligt midden in de prachtige natuur. Het vakantiehuis is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Diverse, goed gemarkeerde en goed begaanbare routes met hetzelfde begin- en eindpunt nodigen uit tot wandelen en fietsen. Maar u kunt ook uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Wieskirche, klooster Wessobrunn en de koninklijke kastelen Neuschwanstein, Linderhof en Hohenschwangau. Ook kunt u naar de verschillende meren in de buurt.

In dit gezellige vakantiehuis kunt u helemaal tot rust komen. Er is een sauna voor de ultieme ontspanning en in de zomer kunt u op de ligbedden in de tuin van de zon genieten. Koken doet u in de goed uitgeruste keuken, maar u kunt ook gebruikmaken van de barbecue.

Meer informatie: Burggen, Duitsland: Pfaffenwinkel

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.