brilon, duitsland: haus sauerland

Brilon, Duitsland: Haus Sauerland

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Haus SauerlandDeze vakantiewoning staat in Bontkirchen (Brilon). Een rustig dorpje in de nabijheid van Willingen (9 km) en Winterberg. Hier kunt u tot rust komen; u zit middenin de natuur.

Op de begane grond van de vakantiewoning vindt u een woonkamer, een grote keuken, 2 slaapkamers en een badkamer met bad en douche. Op de 1e verdieping bevinden zich ook 2 slaapkamers en een woonkamer. Tevens een keuken en een badkamer met bad en douche.

Binnen een paar minuten bent u bij de Diemelsee. Het dorp heeft een mini-market en een restaurant waar men goede maaltijden serveert tegen redelijke prijzen. De Itter stroomt op nog geen 50 meter afstand van het vakantiehuis. Grotere steden in de nabijheid zijn Brilon, Kassel en Marsberg. Een uitgelezen omgeving met mooie fiets- en wandelroute's, vissen, zwemmen in de Diemelsee en in de winter natuurlijk skieen of langlaufen in Willingen/Winterberg.

Meer informatie: Brilon, Duitsland: Haus Sauerland

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.