meschede, duitsland: im sauerland

Meschede, Duitsland: Im Sauerland

Vakantiehuisje voor 2 personen

vakantiehuisje: Im SauerlandDit typisch Sauerlandse boshuis bevindt zich in Höringhausen, niet ver van het idyllische dorpje Remblinghausen. Breng ontspannen uurtjes in de natuurrijke omgeving door. Er is 1 slaapkamer, wat het perfect maakt voor een romantische vakantie met je partner.

In de directe omgeving vind je een bakker, een slager en winkels voor je dagelijkse boodschappen. Maak een uitstapje naar de nabijgelegen Hennesee of maak ontspannen wandelingen door het aangrenzende bos. Shoppen in de mooie binnenstad van Meschede an der Ruhr of een dagtocht naar het avonturenland Fort Fun zijn eveneens een aanrader. Doordat het vakantiehuis in de buurt ligt van de skigebieden van Bödefeld en Winterberg is het hier in de winter ook ideaal om op vakantie te gaan. Deze vrijstaande vakantiewoning is compleet en gezellig ingericht en biedt een prachtig uitzicht over de omgeving en het nabijgelegen bos. De grote tuin met tuinmeubilair en de mogelijkheid tot barbecueën vormen de kers op de taart.

Meer informatie: Meschede, Duitsland: Im Sauerland

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.