schmallenberg-oberkirchen, duitsland: elisabeth tigges

Schmallenberg-oberkirchen, Duitsland: Elisabeth Tigges

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: Elisabeth TiggesDit gezellige appartement ligt in Schmallenberg-Oberkirchen, aan de voet van het Rothaargebergte. Het is een eenvoudig, gezellig huisje met een heerlijk balkon. U vindt hier een leuke woonkamer, een keuken en 3 slaapkamers met eigen badkamers. Er kunnen 7 gasten verblijven, wat vooral geschikt is voor meerdere gezinnen of een vriendengroep.

Het nabijgelegen wandelparadijs in Schmallenberger Sauerland heeft veel goed bewegwijzerde paden, die u rechtstreeks de natuur in leiden. Tijdens het winterseizoen is het wintersportgebied Winterberg (14 km) een bezoek waard. Andere excursies kunt u maken naar de uitkijktoren van Wilzenberg, Winterberg, Bad Berleburg, de avonturenmijn Ramsbeck en avonturenpark Fort Fun.

Uw kinderen kunnen spelen in de gemeenschappelijke speeltuin of op het gazon. Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto's (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart verrekend.

Meer informatie: Schmallenberg-oberkirchen, Duitsland: Elisabeth Tigges

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.