eslohe, duitsland: ferien eslohe

Eslohe, Duitsland: Ferien Eslohe

Vakantiehuisje voor 2 personen

vakantiehuisje: Ferien EsloheDit comfortabele appartement in het Duitse Reiste ligt aan de voet van de Höhenzug Reister Berg. Het beschikt over een fijne ligging vlak bij het meer en er is 1 slaapkamer die comfortabel plaats biedt aan 2 personen. Ideaal voor een romantische vakantie met je partner.

Het idyllische dorp Reiste ligt in het Reismeckedal aan de voet van de Höhenzug Reister Berg. Het dorp ligt midden tussen de beboste hellingen van het Hochsauerland. Het is een ideaal uitgangspunt voor wandelingen en voettochten en de omgeving is daarnaast uitstekend geschikt voor het maken van interessante uitstapjes naar bezienswaardigheden en vrijetijdsbestemmingen in de buurt. Je kunt hier ook kennismaken met de traditionele Sauerlandse keuken.

Het appartement is rustig gelegen en beschikt over een eigen ingang, te bereiken via de zonnige patio. De woning ligt op het zuiden en biedt uitzicht op een romantische tuin met fruitbomen.

Meer informatie: Eslohe, Duitsland: Ferien Eslohe

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.