vogtsburg-bischoffingen, duitsland: ferienwohnung franz

Vogtsburg-bischoffingen, Duitsland: Ferienwohnung Franz

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Ferienwohnung FranzDit gezellige appartement is gelegen op een rustige, zonnige locatie aan de rand van Bischoffingen. Uw accommodatie bevindt zich op de 1e verdieping en is toegankelijk via een eigen buiteningang. Met 2 slaapkamers biedt deze woning plaats aan 4 personen. Gezinnen en stellen zullen hier een heerlijke vakantie beleven! Bischoffingen is volledig omgeven door wijngaarden. De heuvels van Kaiserstuhl bieden een breed scala aan recreatieve mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld wandelen, fietsen en zwemmen. Het hoogste punt van deze bergketen biedt een panoramisch uitzicht op Kaiserstuhl, Breisach aan de Rijn, de Elzas met de Vogezen en het Zwarte Woud. Uitstapjes kunt u maken naar Freiburg (25 km), Colmar (25 km), Breisach (10 km) en de Franse grens (10 km).

De flat heeft een groot, open terras met een prachtig uitzicht op de nabijgelegen wijngaarden. Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto's (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart verrekend.

Meer informatie: Vogtsburg-bischoffingen, Duitsland: Ferienwohnung Franz

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.