medebach, duitsland: ferienwohnung luna

Medebach, Duitsland: Ferienwohnung Luna

Vakantiehuisje voor 3 personen

vakantiehuisje: Ferienwohnung LunaDit kleinschalige vakantieappartement ligt in het Sauerlandse Medebach, tussen de bekende wintersportplaatsen Winterberg en Willingen. Het beschikt over een fijne tuin en een terras waar je heerlijk kunt ontspannen. De woning is ideaal voor stellen of kleine gezinnen.

De ligging van de woning is ideaal om de prachtige omgeving van Medebach te verkennen. Kilometers goed bewegwijzerde wandelpaden, gezinsvriendelijke fietsroutes en uitdagende buitenactiviteiten bieden een gevarieerde mix van vermaak. In de winter kun je langlaufen, skiën of snowboarden dankzij de nabijheid van bekende wintersportgebieden. Een bezoek aan het parcours van Küstelberg, Aventura Spielberg, Wintersportarena Sauerland, Avonturenzwembad Aqua Mundo Park, Avonturenberg CAP en Kahler Asten behoort ook tot de mogelijkheden.

Het appartement bevindt zich op de begane grond van een goed onderhouden huis met 4 appartementen. Geniet van een lekker ontbijt op je privéterras en sluit de dag af met een gezellige barbecue.

Meer informatie: Medebach, Duitsland: Ferienwohnung Luna

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.