winterberg, duitsland: bergfreiheit sauerland winterberg

Winterberg, Duitsland: Bergfreiheit Sauerland Winterberg

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Bergfreiheit Sauerland WinterbergVerblijf in dit aangename appartement in het populaire Winterberg dat is voorzien van een leuk balkon. Er is plaats voor meerdere gezinnen of een grote groep vrienden.

Het wintersportdorpje Winterberg beschikt over 27 km aan pistes. Het plaatsje kent veel Nederlandse invloeden en in het autovrije centrum is ontzettend veel te beleven, van gezellige restaurants tot leuke caf├ęs. Op 300 m kun je een wandeling maken door het bos en de skilift ligt op 3 km afstand.

De accommodatie beschikt over airconditioning voor in de warmere zomerdagen en je kunt gezonde maaltijden bereiden in de goed uitgeruste keuken. Met 4 slaapkamers is de woning groot genoeg voor 10 personen. Aan het eind van de dag geniet je van een goed glas wijn op het balkon.

Meer informatie: Winterberg, Duitsland: Bergfreiheit Sauerland Winterberg

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.