diemelsee-stormbruch, duitsland: sauerland - diemelsee

Diemelsee-stormbruch, Duitsland: Sauerland - Diemelsee

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Sauerland - DiemelseeDit vakantiehuis heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen, ideaal voor gezinnen met kinderen. Gelegen in het kleine dorpje Stormbruch, tussen Willingen (op 8 km) en de Diemelsee (op 5 km).

De natuurliefhebbende vakantieganger kan direct vanuit het huis door het bos en de weilanden van de natuurparken wandelen. Wintersportgebied Willingen biedt zowel voor de watersport- als voor de wintersportliefhebber perfecte mogelijkheden in een rustige omgeving. In het dorp is een supermarkt aanwezig.

Dit landhuis bevindt zich op een afgelegen locatie met een fantastisch uitzicht op de bergen van Hochsauerland. Het huis is modern ingericht en heeft een grote omheinde tuin van 800 m² en een terras. Er is WiFi in het huis en er zijn maximaal 5 huisdieren toegestaan. Wanneer je een hond meebrengt, ben je verplicht om zelf beddengoed mee te nemen. Beddengoed huren is in dit geval niet mogelijk.

Meer informatie: Diemelsee-stormbruch, Duitsland: Sauerland - Diemelsee

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.