perlesreut, duitsland: bayerwald

Perlesreut, Duitsland: Bayerwald

Vakantiehuisje voor 18 personen

vakantiehuisje: BayerwaldDeze ruime groepswoning ligt in Perlesreut, in Duitsland. Er zijn 8 slaapkamers waar in totaal 18 personen kunnen overnachten, ideaal voor een familievakantie. Daarnaast mag u 3 huisdieren meenemen. Het huis heeft een groot dakterras waar u heerlijk kunt zitten.

De omgeving rondom het vakantiehuis leent zich uitstekend voor het maken van lange fiets- en wandeltochten. U kunt ook een dagje naar Tsjechiƫ of Oostenrijk, aangezien u vlak bij de grenzen met deze landen zit. In de winter zijn er diverse mogelijkheden om te langlaufen in de buurt. De restaurants en supermarkten vindt u op minder dan 5 km van de woning.

Het vakantiehuis heeft alles wat u nodig heeft. Er zijn 2 goed uitgeruste keukens en er zijn 5 badkamers, waarvan er 2 een ligbad hebben. In uw eigen tuin met terras kunt u barbecueƫn en de kinderen kunnen er spelen op de speeltoestellen. Een kinderbed en kinderstoel zijn aanwezig.

Meer informatie: Perlesreut, Duitsland: Bayerwald

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.