meschede, duitsland: meschede

Meschede, Duitsland: Meschede

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: MeschedeDit prachtige vakwerkhuis ligt in Meschede in het Sauerland. Natuurlijke bouwmaterialen zorgen voor een aangename sfeer. In het huis vind je een comfortabele zithoek met een open haard, een moderne keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. In de woonkamer op de 1e verdieping is nog een 2-persoonsslaapbank. In totaal kunnen er 4 tot 6 gasten verblijven: ideaal voor gezinnen, stellen of een groep vrienden.

Het huis is een ideaal startpunt voor prachtige wandelingen in het Arnsberg-bos, of voor een bezoek aan de Warsteiner-brouwerij. In de winter liggen de skipistes van Winterberg op slechts 30 minuten rijden. Er zijn veel excursiebestemmingen om uit te kiezen: Ramsbeck Ore Mine, Hennetalsperre Dam of de Plästerlegge Waterfall.

Op het terras achter het huis is genoeg ruimte om te grillen. Hier kan je lekker ontspannen en genieten van een goed glas wijn.

Energiekosten voor het opladen van elektrische of hybride auto's (indien mogelijk) worden apart berekend op basis van verbruik.

Meer informatie: Meschede, Duitsland: Meschede

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.