medebach, duitsland: villa kuntergrün

Medebach, Duitsland: Villa Kuntergrün

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: Villa KuntergrünDit bijzondere vakantiehuis in Titmaringhausen heeft 6 slaapkamers. Het is ideaal voor een familie. Het huis beschikt over meerdere terrassen en een tuin waar het heerlijk vertoeven is.

Het idyllische dorpje Titmaringhausen ligt in het Hochsauerland. Het dorp heeft geen doorgaande weg en is daarom zeer rustig. De bekende wintersportoorden Willingen en Winterberg liggen op slechts 20 minuten. Wandelroutes lopen direct voor en achter het huis langs. In de buurt zijn diverse uitstapjes mogelijk. Bezoek bijvoorbeeld eens de Attagrot, de Panoramabrug of het Fort Fun avonturenpark. Laat je verrassen door de interessante architectuur die dit droomhuis, een groene Villa Kakelbont, heeft. Geniet hier van de mooiste dagen van het jaar in een rustige en ontspannen sfeer. Heb je toch zin in een beetje competitie? Speel dan een potje tafelvoetbal. Gratis WiFi is aanwezig. Een kinderstoel en -bed zijn eveneens gratis beschikbaar (op aanvraag).

Meer informatie: Medebach, Duitsland: Villa Kuntergrün

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.