winterberg, duitsland: bergfreiheit ii

Winterberg, Duitsland: Bergfreiheit II

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: Bergfreiheit IIDit mooie vakantiehuis in Winterberg ligt vlak bij het wintersportgebied en het is voorzien van een terras en parkeergelegenheid. Dankzij 5 slaapkamers en een slaapbank voor 2 in de woonkamer is het geschikt voor maximaal 12 personen. Uitstekende keuze voor wintersportvakanties met 2 gezinnen.

Het centrum ligt op 6 km afstand en het bos, op 300 m van de accommodatie, leent zich uitstekend voor een frisse ochtenwandeling. Je kunt 's avonds gezellig uit eten gaan in een van de nabijgelegen restaurants (500 m), of eigenhandig een heerlijke maaltijd bereiden met behulp van artikelen uit de supermarkt (200 m).

Op de begane grond vind je grote hal, die je kan gebruiken om ski's te stallen. Op de eerste etage bevindt zich een grote woonkamer met een slaapbank en een balkon dat een prachtig uitzicht op de omgeving biedt. Het is toegestaan om te barbecue├źn voor het huis, maar dan dien je deze wel zelf mee te nemen.

Meer informatie: Winterberg, Duitsland: Bergfreiheit II

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.