sineu, spanje: fangar

Sineu, Spanje: Fangar

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: FangarDit eeuwenoude, Mallorcaans stenen landhuis is gerenoveerd met behoud van zijn prachtige traditionele kenmerken. Het landhuis ligt op een berg, waardoor het een prachtig panoramische uitzicht biedt met veel privacy en een rustige omgeving. Het is ingericht in de traditionele Mallorcaanse stijl met uitstekende details, volledig uitgerust, airconditioning en centrale verwarming. Het landhuis heeft een goed onderhouden rustieke tuin met inheemse planten, fruitbomen van alle soorten, bosrijke omgeving, olijfgaarden en er zijn zelfs drie pony’s. In overleg met de huiseigenaar mag u hier een ritje op maken.

Dit is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van je vrije tijd. Het landhuis ligt op slechts 3 kilometer van het dorp en 17 kilometer van de zee.

Meer informatie: Sineu, Spanje: Fangar

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.