moraira, spanje: casa d aaz

Moraira, Spanje: Casa d Aaz

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Casa d AazDeze prachtige vrijstaande villa in Moraira heeft 2 slaapkamers waar u met 4 personen in kan verblijven. Het is een hele fijne woning als u met uw gezin op vakantie wilt gaan. De woning is voorzien van een zwembad en ligt centraal.

Vanaf uw woning kunt u bijna alles lopen. Vanaf uw woning is het ongeveer 1 km naar het centrum waar u heerlijk kan dwalen, naar diverse restaurants, de fietsverhuur en een golfbaan. Verder kunt u ook naar de zee gaan, deze ligt op 4 km van uw woning. Hier kunt u een heerlijk frisse duik nemen of een mooie strandwandeling maken. Daarnaast is er ook een tennisbaan op 4 km van uw woning.

Uw woning is voorzien van WiFi waar u gratis gebruik van kan maken. Verder heeft een u zwembad voor privé gebruik en een terras. Met lekker weer kunt u de barbecue aansteken om heerlijk buiten te eten. Mocht het nodig zijn dan is er een kinderstoel aanwezig.

Als u met het vliegtuig komt is het vliegveld 85 km van uw woning.

Meer informatie: Moraira, Spanje: Casa d Aaz

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.