vinaros (castellon), spanje: casa myjoli

Vinaros (castellon), Spanje: Casa Myjoli

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Casa MyjoliDeze bungalow in Vinaròs heeft 2 slaapkamers. Het is ideaal voor strandliefhebbers, want het kleine kiezelstrand is aan de overkant van de weg. De woning heeft een mooie tuin met volop privacy.

Vinaròs is een heerlijk plaatsje op zo'n 7,5 km van de grens met Catalonië. Het is een sfeervol centrum met monumentale pleinen, gezellige straatjes vol winkels, een bedrijvige vissershaven en een prachtige kerk, de "Señora de la Asunción". Maar de grote trekpleister is natuurlijk het goed onderhouden, lange zandstrand "El Forti", geflankeerd door een brede boulevard met hoge palmen.

Het geheel gelijkvloerse huis staat in een rustige wijk en heeft een keurig verzorgd interieur. Het overdekte terras is een heerlijke plek voor een aperitief. Genoeg schaduw gehad? Dan kun je op het dakterras met zeezicht of op het ommuurde achterterras praktisch onbespied zonnen. WiFi is gratis te gebruiken.

Meer informatie: Vinaros (castellon), Spanje: Casa Myjoli

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.