nava, spanje: pruneda ii

Nava, Spanje: Pruneda II

Vakantiehuisje voor 3 personen

vakantiehuisje: Pruneda IIPruneda is een prachtig gerenoveerde boerderij uit de zeventiende eeuw en bestaat uit drie individuele huizen.

Casa Pruneda II is een comfortabele accommodatie met een warme en gastvrije sfeer. De muren zijn gemaakt van steen, houten balken, de structuren zijn origineel en het decor is heel natuurlijk.

Er zijn twee verdiepingen. Op de eerste verdieping is er een gezellige woonkamer met een slaapbank en open haard, een volledig uitgeruste keuken, een wasruimte en een badkamer. Op de tweede verdieping is er een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en een mooie badkamer. De woning heeft een eigen veranda en tuin met een barbecue en een gemeenschappelijk zwembad.

Het huis is gelegen in het dorpje Pruneda, in de regio van de Sidra en is een ideaal uitgangspunt voor een bezoek aan Oviedo, Gijón, Villaviciosa, Ribadesella, Llanes en de Picos de Europa.

Er is een snelle verbinding naar de kust om de kleine vissersdorpjes en prachtige stranden te bezoeken. De zee is slechts twintig kilometer verwijderd.

Meer informatie: Nava, Spanje: Pruneda II

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.