calonge, spanje: casa torre valentina

Calonge, Spanje: Casa Torre Valentina

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Casa Torre ValentinaVolledig gemeubileerde twee-onder-een-kapwoning slechts 250 meter van het strand en 50 meter van een supermarkt (Carrefour).

Het huis telt twee verdiepingen en een kelder met een opslagruimte en een spelletjesruimte.

Het huis ligt in de badplaats Sant Antoni de Calonge, in het hart van de Costa Brava. De regio staat bekend om zijn stranden en toeristenattracties. Torre Valentina is een vakantieoord binnen het plaatsje Sant Antoni de Calonge in het hart van de Costa Brava, met fijne zandstranden, toezicht van strandmeesters, toiletten en de mogelijkheid om watersport te beoefenen. Deze regio biedt volop restaurants, bars en vermaak voor iedereen. Voor wie culturele bezienswaardigheden wil bezoeken zijn er Romeinse ruïnes en prehistorische menhirs. Natuurliefhebbers hebben meer dan genoeg keuze, waaronder een wandeling langs de 'Camino de Ronda', een oud pad dat de hele Costa Brava verbindt langs de kust, zodat u kunt genieten van het kustlandschap dat zo typisch is voor de Costa Brava.

Meer informatie: Calonge, Spanje: Casa Torre Valentina

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.