girona, spanje: valveralla

Girona, Spanje: Valveralla

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: ValverallaDit traditionele, gerenenoveerde vakantiehuis uit de 18e eeuw heeft alle faciliteiten om te genieten van een vakantie met het gezin. Het vakantiehuis in Valveralla ligt vlak bij de zee en is voorzien van 2 slaapkamers die 4 gasten kunnen accommoderen.

Valveralla is een klein gehucht dat behoort tot Ventalló, een traditioneel middeleeuws dorp. Het ligt op slechts 2 km van de stranden van Sant Pere Pescador. In deze regio kun je je vakantie door brengen in een rustige landelijke sfeer, maar met alle nodige comfort. Bovendien is er een grote verscheidenheid aan culturele, sportieve en gastronomische activiteiten in de omgeving.

Het huis heeft een grote eetkamer met open keuken zodat je gezamenlijk kunt genieten van zelfgemaakte culinaire hoogstandjes. Je kunt je opfrissen in de mooie en nieuwe badkamer die is uitgerust met een grote douche.

Meer informatie: Girona, Spanje: Valveralla

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.