maspalomas, gran canaria, spanje: campo internacional

Maspalomas, gran canaria, Spanje: Campo Internacional

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Campo InternacionalDeze leuke bungalow is onderdeel van een zeer gemoedelijke residentie met gezamenlijk zwembad. Het is met veel groen aangelegd en u beschikt over een eigen tuin met toegang tot het zwembad. De kinderen vermaken zich daar uitstekend! Vanuit de tuin houdt u ze in de gaten of u gaat lekker met hun mee, er staan ligbedden op het zonneterras.

De bungalow ligt vlakbij het Faro2 winkelcentrum, het is slechts 5 minuten lopen verder op. Dat is wel erg handig; dagelijks verse broodjes bij het ontbijt! Hier vindt u ook meerdere winkels en restaurants dus u zou uw plekje nauwelijks hoeven te verlaten… Maar dat is best zonde, Gran Canaria is een prachtig eiland waar u lekker rond kunt toeren, wandelingen maken en leuke dorpjes bezoeken, mogelijkheden te over! Voor de golfliefhebbers: u krijgt 15% korting op de greenfees van Salobre Golf Resort.

Meer informatie: Maspalomas, gran canaria, Spanje: Campo Internacional

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.