monda, spanje: villa nibo

Monda, Spanje: Villa Nibo

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Villa NiboDeze grote villa staat op een prachtige, rustige plek met een fantastisch uitzicht! U kijkt uit over het dorpje Monda en de bergen van het achterland van de Costa del Sol. U eet hier als het ware van twee walletjes want u verblijft in het rustige binnenland van Andalusië met de kust bij Marbella op korte afstand.

Voor uw villa pronkt een heerlijk privé-zwembad met duikplank. Veel vertier dus voor de kinderen, er zullen vast vele duiken worden gemaakt. Er is een groot terras met ligbedden rondom, met dat kleurtje komt het ook vast wel goed! Na al het relaxen en zwemmen wilt u vast de omgeving verkennen. Als eerste komt u in Monda; een schattig, wit dorpje met een kleine dorpskern. Hier zijn enkele restaurantjes en hier kunt u uw boodschappen doen. Ook de dorpen Coín en Alhaurín del Grande zijn een bezoek waard als u van het Andalusische leven wilt proeven.

Via een mooi route komt u in het mondaine Marbella (18 km) met een historisch centrum, vele winkels en restaurants en er is een lange boulevard langs het strand waar trendy (strand)clubs te vinden zijn.

Málaga (40 km) en Ronda (95 km) zijn makkelijk te bereiken en vergeet u ook het nationale park ‘Sierra de las Nieves’ niet? Voorkom lang wachten bij de autoverhuur (2,5 uur) en huur uw auto van de huiseigenaar. Kijk voor meer informatie bij 'tips van de huiseigenaar'.

Meer informatie: Monda, Spanje: Villa Nibo

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.