alicante, spanje: villa borda

Alicante, Spanje: Villa Borda

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Villa BordaDit vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen, ideaal voor gezinnen met kinderen. In de tropische tuin kan je gebruikmaken van een grote barbecue en de auto kan je op het terrein parkeren. De villa ligt in het buitengebied van Catral, vlak bij de Spaanse dorpjes Dolores, Almoradi en Callosa. Het dichtstbijzijnde strand (La Marina) bevindt zich op 20 minuten rijden met de auto. Golfliefhebbers kunnen terecht op meerdere golfbanen in de omgeving, zoals de 18-holes golfbanen La Finca en La Marquesa.

Op de begane grond van de woning bevinden zich 2 slaapkamers en 1 badkamer. Op de 1e verdieping bevindt zich een grote slaapkamer met badkamer. Vanuit de ruime woonkamer kom je op het beschutte terras met uitzicht op de grote tuin en het zwembad. Het terras is zomers een heerlijke plek om te ontbijten, lunchen en om heerlijk te ontspannen. Er is WiFi in het huis aanwezig. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.

Meer informatie: Alicante, Spanje: Villa Borda

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.