porto cristo, spanje: coll 6

Porto cristo, Spanje: COLL 6

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: COLL 6Dit is een ruim vakantiehuis in Manacor met een priv├ęzwembad en 3 slaapkamers waar in totaal 6 gasten in kunnen verblijven. Het sfeervolle vrijstaande landhuis heeft een open haard en een terras, dit huis is zeer geschikt voor gezinnen.

De golfbaan is 10 km verderop en een uitgelezen mogelijkheid om te genieten van de omgeving, terwijl je een balletje slaat. Er zijn restaurants op 2 km afstand en het dichtstbijzijnde strand aan zee is 5 km verderop.

Deze vakantiewoning is voorzien van een terras en een tuin. Daarnaast is er een priv├ęzwembad dat is omringd met ligbedden waarop je heerlijk achterover kunt leunen, terwijl je geniet van een welverdiende vakantie in de Spaanse zon. Het vliegveld van het populaire Spaanse eiland Mallorca is 60 km verwijderd van de accommodatie.

Meer informatie: Porto cristo, Spanje: COLL 6

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.