campos, illes balears, spanje: casa rural sa sorda

Campos, illes balears, Spanje: Casa Rural Sa Sorda

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Casa Rural Sa SordaDe prachtige villa heeft een terras bij de ingang van het huis uitgerust met een tafel en stoelen, een volledige veranda en een barbecue en zwembad. Het huis heeft twee verdiepingen. Er zijn vier slaapkamers aanwezig, drie hebben een en-suite badkamer. Op de begane grond vind je een ruime woonkamer, eetkamer en een waskamer.

Het appartement ligt op slechts 6 km van Sa RĂ¡pita en op 6 km van Campos, waar u alle voorzieningen kunt vinden: supermarkten, medisch centrum, apotheek, bars, restaurants, winkels etc. Binnen 10 minuten rijden bereikt u het witte zandstrand van Es Trenc. Slechts 30 minuten rijden brengt u naar Palma, waar u kunt winkelen en alle culturele inzichten kunt bezoeken.

LET OP: de huur voor deze accommodatie wordt geregeld door de Spaanse wet 29/1994 (24 november), betreffende stedelijke huurovereenkomsten, waardoor de woning gedurende de vakantieperiode beschikbaar is voor gebruik. Op grond van dit contract krijgt de huurder geen enkele vorm van toeristische dienstverlening, een tijdelijke overdracht van gebruik en genot.

Meer informatie: Campos, illes balears, Spanje: Casa Rural Sa Sorda

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.