santa margalida, spanje: ribes

Santa margalida, Spanje: Ribes

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: RibesDit vrijstaande landhuis in Santa Margalida is voorzien van een priv├ęzwembad en zeer sfeervol ingericht. Je hebt een heerlijk terras en een tuin, en een geweldig uitzicht op het mooie Mallorcaanse landschap. Er zijn 4 slaapkamers waar in totaal 8 gasten in kunnen verblijven. Dit is de ideale optie voor een familievakantie.

Het centrum van Buceo is niet meer dan 2 km verwijderd vanaf de rand van de tuin, en je hebt de mogelijkheid om te gaan tennissen op 2 km afstand. Ook de zee, de dichtstbijzijnde supermarkt en een aantal gezellige restaurantjes zijn slechts 2 km verwijderd van de accommodatie.

Het mooie vakantiehuis is voorzien van een tuin en een terras. Er is een parkeerplaats voor een eventueel gehuurde auto, en een priv├ęzwembad voor de echte levensgenieter. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning omdat het in de zomermaanden erg warm kan worden op Mallorca.

Het vliegveld en de bruisende hoofdstad van Mallorca zijn 57 km verwijderd van de accommodatie.

Meer informatie: Santa margalida, Spanje: Ribes

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.