canyelles, spanje: canyelles

Canyelles, Spanje: Canyelles

Vakantiehuisje voor 7 personen

vakantiehuisje: CanyellesDeze prachtige villa in Canyelles heeft 4 slaapkamers. Het is ideaal voor een gezin met huisdieren. Geniet hier van een fantastisch uitzicht en een privézwembad.

Canyelles is een pittoresk en intiem dorp, de strategische link tussen de Middellandse Zee en de wijngaarden van Penedes. Je verblijft in een bosrijke omgeving, tussen het regionale Olèrdola-park en het natuurpark Garraf. Op slechts 50 km ligt de fantastische stad Barcelona. Ga erheen met de auto of neem de trein in Vilanova de la Geltrú.

De mooie villa biedt plek aan maximaal 7 personen en 3 huisdieren. De 4 comfortabele slaapkamers, 2 moderne badkamers, een ruime woon- en eetkamer, snelle WiFi-verbinding en het privézwembad zorgen ervoor dat je hier een heerlijke vakantie met je gezin hebt. Het adembenemende uitzicht over de bossen en de zee zorgen er bovendien voor dat je hier elk moment van de dag geniet.

Meer informatie: Canyelles, Spanje: Canyelles

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.