l'escala, spanje: los pinos

L'escala, Spanje: Los Pinos

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Los PinosLos Pinos is een volledig gerenoveerd huis met één verdieping, een volledig uitgeruste keuken en een royale tuin met enkele grote dennen die in de zomer veel schaduw geven en het huis koel houden. Het huis heeft twee veranda's waar u kunt genieten van familiemaaltijden in de buitenlucht.

Op een paar meter van het huis is het gemeenschappelijke zwembad, waar de kleintjes kunnen genieten van het water na een dag op het strand te hebben doorgebracht. L'Escala is een klein kustplaatsje waar de charme van een traditioneel vissersdorp behouden is gebleven. Het plaatsje staat bekend om zijn stranden, u kunt er kiezen voor fijne zandstranden of rotsachtige stranden. Brengt u uw vakantie door in dit prachtige huis, dan kunt u vele recreatieve activiteiten ondernemen, zoals watersporten, culturele uitstapjes of genieten van de regionale keuken, die beroemd is om zijn verse vis.

Meer informatie: L'escala, Spanje: Los Pinos

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.