castell d'aro, spanje: mirador mas nou

Castell d'aro, Spanje: Mirador Mas Nou

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Mirador Mas NouDit comfortabele appartement staat in de heuvels van Platja d’Aro en heeft een prachtig uitzicht over de groene omgeving! Het is heerlijk toeven op het terras met dat mooie uitzicht, genieten maar! Het appartement is nieuw, van alle gemakken voorzien en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woonkamer en de keuken grenzen aan het terras met uitzicht. Ook is er een dakterras met 2 ligbedden en een nog mooier uitzicht.

Uiteraard is er ook een zwembad. U loopt de deur uit en via enkele treden komt u in de mooi aangelegde tuin met groot gemeenschappelijk zwembad. Na een paar baantjes zwemmen rust u uit in de zon of in de schaduw van de bomen.

Het appartement ligt in Mas Nou, de grote villawijk achter in de heuvels van Platja d’Aro, helemaal op de top. U bent vlakbij de golfbaan van Mas Nou (2,5 km) en bij het gezellige Platja d’Aro zelf (4 km). Hier vindt u alle gezelligheid; er zijn vele restaurants en terrasjes, er is een leuke boulevard langs het lange en brede strand en u kunt er naar hartenlust winkelen.

Ga er ook eens met de auto op uit, langs de kust zijn prachtige baaien met stranden en gezellige dorpjes en stadjes zoals Sant Feliu de Guixols en Palamós.

Meer informatie: Castell d'aro, Spanje: Mirador Mas Nou

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.